All-round monteur

Ter Aar

 

 

 

Doorgroeien? Dat kan!

Opleiding volgen? Geen probleem!

Een goed salaris? Natuurlijk!

Een leuke werksfeer? Zeker!

Jouw werkdag:

Dit is een dag waar de planning is om een aantal computer maaimachines naar de klanten te brengen en te installeren. Het mooie is dat je bij een andere klant in de buurt bent die juist een storing heeft gemeld, wat je natuurlijk gelijk mee kan pakken. Als je tussen de middag weer in Ter Aar bent, neem je na de lunch de planning voor de middag door.

In de middag heb je nog een aantal grotere tuinmachines waar je wat sleutelwerk aan moet verrichten.

Aan het einde van de middag ga je nog met een collega mee om een machine bij een klant af te leveren. En omdat het vandaag echt lekker weer is, drinken jullie lekker buiten met elkaar nog een drankje, na een dag hard werken. En dan gaat de BBQ ook nog eens aan, hoe leuk is dat. Gezellig toch!

Jouw kwaliteiten:

Je bent echt handig en hebt verstand van en inzicht in zowel de mechanische kant van machines als ook de elektrotechnische kant.

Je bent oplossingsgericht en houdt van afwisseling. Je bent een echte aanpakker, leergierig om erachter te komen hoe het precies zit.

Wat levert het jou op:

Wij bieden je niet alleen een baan met zekerheid, maar ook een team aan enthousiaste collega’s,  fantastische klanten, unieke projecten, veel afwisseling, kortom; veel werkgeluk.

We investeren graag in je door opleidingen, groeimogelijkheden en prima op jouw wensen afgestemde arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn Den Bleker, Jij ook?

Wij zijn enthousiast over ons werk en komen daarom graag met je in contact. Je kunt bij één van de vestigingen op bezoek komen, of je mailt of belt naar ons.  Doe wat jij het prettigst vindt. We leggen je graag uit hoe we de kennismaking verder voor ons zien. Er zijn zelfs mogelijkheden om één of meerdere dagen mee te lopen. Uiteraard belonen we je hier voor. Dus, wat houd je nog tegen?

Want wij zijn Den Bleker, jij ook?

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?
Proef hier de sfeer!

Vestigingen

Bernhardlaan 54
2421 CE Nieuwkoop

Zuidzijde 66
2411 RT Bodegraven

Korteraarseweg 150-152
2461 GP Ter Aar

 

Contactpersoon

Hans den Bleker
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?
Bel Hans 06-53280909 of mail naar hans@mdenbleker.nl