Den Bleker Tuinmaterialen

Bodegraven

Dit is dé vestiging voor onze klanten om  inspiratie op te doen voor terras en bestrating. Met veel opstellingen van sierbestrating, natuursteen, tegels, betonproducten, muurelementen, een showtuin en een winkel helpen we hier vol enthousiasme al onze klanten.

DSC_8035

Werken met plezier, dat doe je hier!

Omdat elke dag anders is, het bedrijf net één grote familie is en ik regelmatig lekker buiten aan het werk ben, is dit precies de job die mij past. En niet alleen als alles goed met mij gaat, maar ook als het wel eens tegen zit, zijn mijn collega’s er voor me. Dat geeft voor mij werkplezier!

De sfeer en gezelligheid is 'een must' om mee te maken.

Den Bleker is niet alleen een mooi bedrijf als het gaat om het buitenleven, maar zeker ook bij de jaarlijkse vuurwerkverkoop. Dit doen we nu al jaren en is in de hele regio bekend. De sfeer en gezelligheid die dat extra brengt is gewoon ‘een must’ om mee te maken. Maar je mag altijd komen kennismaken, zeker als je een leuke baan zoekt 😉 

Vrachtwagen chauffeur

bodegraven

Je bent onderweg in je ‘dikke Volvo FMX 3’ naar een klus waar je collega’s al druk bezig zijn. Afgeladen ben je. Je bent er bijna en kijkt er naar uit omdat je weet dat je met open armen ontvangen wordt. Niet alleen om dat wat je bij je hebt, maar ook omdat we met elkaar gewoon een cool team zijn.

MONTAGE MEDEWERKER

bodegraven

Vandaag ga je op tijd op weg naar je klant. De bus was al geladen en samen met je collega rij je naar een mooie buitenplek waar je de droom van je klant waar gaat maken. Het regent een beetje, maar de verwachting is dat het zonnetje snel zal doorbreken.

OPEN SOLLICITATIE

bodegraven

Spreekt ons verhaal je aan, of heeft het in ieder geval zo je aandacht getrokken dat je er eigenlijk wel meer over wil weten, neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee en misschien biedt dat mogelijkheden om bij ons te komen werken

Vestigingen

Bernhardlaan 54
2421 CE Nieuwkoop

Zuidzijde 66
2411 RT Bodegraven

Korteraarseweg 150-152
2461 GP Ter Aar

 

Contactpersoon

Hans den Bleker
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?
Bel Hans 06-53280909 of mail naar hans@mdenbleker.nl