MONTAGE MEDEWERKER

Nieuwkoop

 

 

 

Doorgroeien? Dat kan!

Opleiding volgen? Geen probleem!

Een goed salaris? Natuurlijk!

Een leuke werksfeer? Zeker!

Jouw werkdag:

Vandaag ga je op tijd op weg naar je klant. De bus was al geladen en samen met je collega rij je naar een mooie buitenplek waar je de droom van je klant waar gaat maken. Het regent een beetje, maar de verwachting is dat het zonnetje snel zal doorbreken.

Bij de klant wordt je alleraardigst ontvangen en onder het genot van een kopje koffie delen jullie de planning voor deze dag.

Je gaat een mooi, exclusief, voor deze klant ontworpen, buitenverblijf bouwen. Iedereen heeft er zin in, dat merk je. En ook het zonnetje, dat net doorgekomen.

Als buitendroombouwer, laat jij de dromen van de klant uitkomen. Samen met je collega´s maak je de tuinwens van je klant waar. En elke keer weer lukt het je de klant verbaast te laten staan over het verbluffende resultaat. Fantastisch dat je met je talenten je klant zo blij kan maken! Daar doe je het voor!

Je bouwt tuinhuizen, veranda’s,  schuttingen enz. en weet wat je met hout kunt doen. Je bent creatief, oplossingsgericht en begrijpt wat de klant wenst. De klant blij maken is uiteindelijk je ultieme drive om iets moois te bouwen samen met je team.

Jouw kwaliteiten:

Je bent gedreven om de klant door jouw bouwwerk de maximale buitenplek beleving te geven. Je hebt de ambitie om mooie projecten te maken. Daarnaast ben je ook leergierig en probeer je uit alles en iedereen te leren. Je bent representatief, klantgericht en communiceert netjes.

Je hebt je auto-rijbewijs of wil deze op korte termijn behalen. En je kunt aantonen op welke manier dan ook, dat jij geknipt bent voor deze super-job.

Wat levert het jou op:

Wij bieden je niet alleen een baan met zekerheid, maar ook een team aan enthousiaste collega’s,  fantastische klanten, unieke projecten, ruimte voor je creativiteit, kortom; veel werkgeluk.

We investeren graag in je door opleidingen, groeimogelijkheden en prima op jouw wensen afgestemde arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn Den Bleker, Jij ook?

Wij zijn enthousiast over ons werk en komen daarom graag met je in contact. Je kunt bij één van de vestigingen op bezoek komen, of je mailt of belt naar ons.  Doe wat jij het prettigst vindt. We leggen je graag uit hoe we de kennismaking verder voor ons zien. Er zijn zelfs mogelijkheden om één of meerdere dagen mee te lopen. Uiteraard belonen we je hier voor. Dus, wat houd je nog tegen?

Want wij zijn Den Bleker, jij ook?

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?
Proef hier de sfeer!

Vestigingen

Bernhardlaan 54
2421 CE Nieuwkoop

Zuidzijde 66
2411 RT Bodegraven

Korteraarseweg 150-152
2461 GP Ter Aar

 

Contactpersoon

Hans den Bleker
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?
Bel Hans 06-53280909 of mail naar hans@mdenbleker.nl