MONTAGE MEDEWERKER

Bodegraven

 

 

 

Doorgroeien? Dat kan!

Opleiding volgen? Geen probleem!

Een goed salaris? Natuurlijk!

Een leuke werksfeer? Zeker!

Jouw werkdag:

Vandaag ga je op tijd op weg naar je klant. De bus was al geladen en samen met je collega rij je naar een mooie buitenplek waar je de droom van je klant waar gaat maken. Het regent een beetje, maar de verwachting is dat het zonnetje snel zal doorbreken.

Bij de klant wordt je alleraardigst ontvangen en onder het genot van een kopje koffie delen jullie de planning voor deze dag.

Je gaat een mooi, exclusief, voor deze klant ontworpen, buitenverblijf bouwen. Iedereen heeft er zin in, dat merk je. En ook het zonnetje, dat net doorgekomen is.

Jouw kwaliteiten:

Je bent echt handig en hebt verstand van en inzicht in zowel de mechanische kant van machines als ook de elektrotechnische kant.

Je bent oplossingsgericht en houdt van afwisseling. Je bent een echte aanpakker, leergierig om erachter te komen hoe het precies zit.

Wat levert het jou op:

Wij bieden je niet alleen een baan met zekerheid, maar ook een team aan enthousiaste collega’s,  fantastische klanten, unieke projecten, veel afwisseling, kortom; veel werkgeluk.

We investeren graag in je door opleidingen, groeimogelijkheden en prima op jouw wensen afgestemde arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn Den Bleker, Jij ook?

Wij zijn enthousiast over ons werk en komen daarom graag met je in contact. Je kunt bij één van de vestigingen op bezoek komen, of je mailt of belt naar ons.  Doe wat jij het prettigst vindt. We leggen je graag uit hoe we de kennismaking verder voor ons zien. Er zijn zelfs mogelijkheden om één of meerdere dagen mee te lopen. Uiteraard belonen we je hier voor. Dus, wat houd je nog tegen?

Want wij zijn Den Bleker, jij ook?

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?
Proef hier de sfeer!

Vestigingen

Bernhardlaan 54
2421 CE Nieuwkoop

Zuidzijde 66
2411 RT Bodegraven

Korteraarseweg 150-152
2461 GP Ter Aar

 

Contactpersoon

Hans den Bleker
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?
Bel Hans 06-53280909 of mail naar hans@mdenbleker.nl