Den Bleker
Hout

Nieuwkoop

In Nieuwkoop vind je de vestiging van Den Bleker die gericht is op veranda’s, tuinhuizen, blokhutten, tuinafscheiding, speeltoestellen, opslagboxen, tuinmeubels, vloeren, verlichting, tuinaccessoires en veel meer. De professional als de particulier zijn hier van harte welkom voor advies, inspiratie opdoen of het afhalen van producten.

Locatie Nieuwkoop

Jaël geeft kort aan waarom je moet solliciteren.

We kijken naar je uit...

Hou jij van het buiten-leven? Ben je iemand die handig is en het een uitdaging vindt om dromen waar te maken? En wil je ook nog eens bij een top-team horen?

Allemaal redenen om eens kennis te komen maken. We kijken naar je uit!

VERKOOP ADVISEUR

Nieuwkoop

Deze dag verwacht je veel drukte. De nieuw catalogus is uit en de nodige reclame is gemaakt, dus zoals elk jaar betekent dat weer een volle tent. En hoe leuk is dat. 

De koffie staat paraat, de deuren open, 

Montage medewerker

Nieuwkoop

Vandaag ga je op tijd op weg naar je klant. De bus was al geladen en samen met je collega rij je naar een mooie buitenplek waar je de droom van je klant waar gaat maken. Het regent een beetje, maar de verwachting is dat het zonnetje snel zal doorbreken.

open sollicitatie

Nieuwkoop

Spreekt ons verhaal je aan, of heeft het in ieder geval zo je aandacht getrokken dat je er eigenlijk wel meer over wil weten, neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee en misschien biedt dat mogelijkheden om bij ons te komen werken