den bleker buitenplezier 100 jaar jubileum logo

ONZE TROTS

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Navigate North

Gegrepen door het avontuur, gedreven door hun passie voor auto’s en gemotiveerd door de combinatie hiervan met ‘Goede doelen’ hebben Hans den Bleker en Renger Kok, besloten om namens ‘Team dB’ in 2020 weer deel te nemen aan een avontuurlijke navigatiewedstrijd naar het hoge noorden.

Kinderhersencentrum Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis

De hersenen zijn het meest complexe orgaan van het lichaam. En tegelijkertijd het meest essentiële orgaan voor een goede ontwikkeling van een kind. Een kleine afwijking heeft vaak vergaande gevolgen. In het Kinderhersencentrum wil het Sophia kinderen met verschillende aandoeningen vanuit een brede visie spelenderwijs testen en meten met als doel om ieder kind de beste behandeling te geven en een optimale kwaliteit van leven te bieden.

Ipse de Bruggen in Waddinxveen

Ipse de Bruggen ondersteunt mensen met een handicap vanuit hun visie dat ieder mens bijzonder is en recht heeft op een goed leven. Dat betekent zelf keuzes kunnen maken en bepalen wat belangrijk voor je is. Andere mensen om je heen hebben en volwaardig mee kunnen doen in de samenleving. Jezelf ontwikkelen, capaciteiten benutten en je wensen en dromen kunnen realiseren.

Meer weten? Stel hier je vragen of solliciteer direct!

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer *
Toelichting
Bijlage
Maximum file size: 10 MB