Gezamenlijk maken we het verschil

Voor het goede doel

Navigate North

Gegrepen door het avontuur, gedreven door hun passie voor auto’s en gemotiveerd door de combinatie hiervan met ‘Goede doelen’ hebben Hans den Bleker en Renger Kok, besloten om namens ‘Team dB’ in 2020 weer deel te nemen aan een avontuurlijke navigatiewedstrijd naar het hoge noorden.

navigate-North

Kinderhersencentrum
Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis

De hersenen zijn het meest complexe orgaan van het lichaam. En tegelijkertijd het meest essentiële orgaan voor een goede ontwikkeling van een kind. Een kleine afwijking heeft vaak vergaande gevolgen. In het Kinderhersencentrum wil het Sophia kinderen met verschillende aandoeningen vanuit een brede visie spelenderwijs testen en meten met als doel om ieder kind de beste behandeling te geven en een optimale kwaliteit van leven te bieden.

Ipse de Bruggen in Waddinxveen

Ipse de Bruggen ondersteunt mensen met een handicap vanuit hun visie dat ieder mens bijzonder is en recht heeft op een goed leven. Dat betekent zelf keuzes kunnen maken en bepalen wat belangrijk voor je is. Andere mensen om je heen hebben en volwaardig mee kunnen doen in de samenleving. Jezelf ontwikkelen, capaciteiten benutten en je wensen en dromen kunnen realiseren.

Jaarlijkse vuurwerkverkoop

Ooit, kort na de Tweede Wereldoorlog, is de eerste generatie Den Bleker heel kleinschalig begonnen met de verkoop van vuurwerk. Ondertussen is dit uitgegroeid tot een jaarlijkse happening wat niet meer is weg te denken binnen de activiteiten van ons bedrijf.

 

Vestigingen

Bernhardlaan 54
2421 CE Nieuwkoop

Zuidzijde 54
2411 RT Bodegraven

Korteraarseweg 150-152
2461 GP Ter Aar

 

Contactpersoon

Hans den Bleker
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?
Bel Hans 06-53280909 of mail naar hans@mdenbleker.nl