den bleker buitenplezier 100 jaar jubileum logo

Ter aar

TUIN EN PARK

Locatie Ter Aar

Den Bleker Tuin en Park

Hier weet de professional als de particulier ons te vinden. Naast een uitgebreide winkel bestaat deze locatie ook uit een ruime werkplaats voor alle service en onderhoudswerkzaamheden die niet bij de klant plaatsvinden. Op het buitenterrein zijn er verschillende proefopstellingen ingericht.

"Welkom bij Den Bleker, mijn naam is Bart..."

“Ondanks dat ik bijna twintig jaar bij een andere werkgever heb gewerkt, voelde ik mij na mijn overstap hier heel snel op mijn plek. Ik kreeg al snel het vertrouwen en krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er werken hier allemaal leuke collega’s. In mijn werk vind ik het een mooie uitdaging om allerlei klanten met verschillende vragen goed te adviseren. Kom eens kijken bij ons of je hier ook zo gelukkig in je werk kan worden als ik. Met wel één risico: misschien ben jij dan binnenkort wel mijn collega!”

Video afspelen

Een dijk van een baan!

Bart vertelt hoe leuk zijn werk is bij Den Bleker.

Machineonderhoud bij Den Bleker

“Er zit veel afwisseling in mijn werk door het repareren en onderhouden van allerlei verschillende grasmaaiers en andere tuinmachines. En lopen de machines weer soepel? Dan zijn zowel de klant als ik tevreden! “

monteur

Onze vacatures

Meer weten? Stel hier je vragen of solliciteer direct!

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer *
Toelichting
Bijlage
Maximum file size: 10 MB