Locatie Ter Aar

Den Bleker
Tuin en Park

Ter Aar

Hier weet de professional als de particulier ons te vinden. Naast een uitgebreide winkel bestaat deze locatie ook uit een ruime werkplaats voor alle service en onderhoudswerkzaamheden die niet bij de klant plaatsvinden. Op het buitenterrein zijn er verschillende proefopstellingen ingericht.

"Welkom bij Den Bleker, mijn naam is Bart..."

“Ondanks dat ik bijna twintig jaar bij een andere werkgever heb gewerkt, voelde ik mij na mijn overstap hier heel snel op mijn plek. Ik kreeg al snel het vertrouwen en krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er werken hier allemaal leuke collega’s. In mijn werk vind ik het een mooie uitdaging om allerlei klanten met verschillende vragen goed te adviseren. Kom eens kijken bij ons of je hier ook zo gelukkig in je werk kan worden als ik. Met wel één risico: misschien ben jij dan binnenkort wel mijn collega!”

Video afspelen

Een dijk van een baan!

Bart vertelt hoe leuk zijn werk is bij Den Bleker.

Machineonderhoud bij Den Bleker

“Leuke diversiteit in mijn werk door het repareren en onderhouden van allerlei grasmaaiers en andere tuinmachines”

monteur

TIMMERMAN

TER AAR

Elke dag voelt het alsof jij met je hobby bezig bent. En ook deze dag is dat zo. Maar deze dag is nog iets specialer. Vandaag leg je de laatst hand aan een mooie buitenlocatie. Voor een vriendelijke opdrachtgever heb je gewerkt aan een mooie invulling van zijn droom. In de ruime tuin is ruimte voor een bijzonder, eigen ontworpen buitenruimte.

all-round
monteur

Ter aar

Vandaag staat er in de planning om een aantal computer maaimachines naar de klant de brengen en te installeren. Het mooie is dat je bij een andere klant in de buurt bent die juist een storing heeft gemeld, wat je natuurlijk gelijk mee kan pakken. Als je tussen de middag weer in Ter Aar bent, neem je na de lunch de planning voor de middag door.

MONTEUR ROBOT GRASMAAIERS

Ter aar

Deze dag begint onverwachts. Zonder dat je het zelf doorhad, word je verrast door je collega’s omdat je ondertussen al weer een jaar deel uitmaakt van dit fantastische team. Het jaar is omgevlogen, zoals bij zoveel leuke dingen gebeurt. Na de gezellige opstart, gaan we aan de slag.

Vestigingen

Bernhardlaan 54
2421 CE Nieuwkoop

Zuidzijde 54
2411 RT Bodegraven

Korteraarseweg 150-152
2461 GP Ter Aar

Contactpersoon

Hans den Bleker
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?
Bel Hans 06-53280909 of mail naar hans@mdenbleker.nl