ELEKTRONICA MONTEUR
ROBOTMAAIERS

Ter Aar

Doorgroeien? Dat kan!

Opleiding volgen? Geen probleem!

Een goed salaris? Natuurlijk!

Een leuke werksfeer? Zeker!

Jouw werkdag:

Deze dag begint onverwachts. Zonder dat je het zelf doorhad, word je verrast door je collega’s omdat je ondertussen al weer een jaar deel uitmaakt van dit fantastische team. Het jaar is omgevlogen, zoals bij zoveel leuke dingen gebeurt. Na de gezellige opstart, gaan we aan de slag.

Er staan een aantal reparaties te wachten van de robotmaaiers die door veel klanten van Den Bleker worden gebruikt. Daar waar de elektronica storingen geeft is dit jouw uitdaging. Voor de ingewikkelde mechanische storingen heb je een collega die dat deel voor zijn rekening neemt. Ondertussen wordt er gebeld door een klant die de robotmaaier niet ‘aan de praat’ krijgt. Jij kunt op afstand inloggen en het lukt je al snel het euvel te verhelpen.

Zó maak je klanten blij en daar gaat het om!

In de loop van de middag ga je nog mee naar een klant die wat extra uitleg wil over zijn robotmaaier. En zo is deze dag ook al weer omgevlogen!

Jouw kwaliteiten:

Je hebt affiniteit met elektronica, bij voorkeur opgeleid op MBO niveau. Je ervaring met elektronica in je privéomgeving of bij een andere werkgever, maakt dat je niet heel snel verrast wordt door onbekende elektronica-storingen. En het is nog eens extra leuk om mee te denken in de ontwikkelingen van de robotmaaier voor een nog prettiger gebruiksgemak. Je bent enthousiast, representatief, klantgericht en communiceert netjes.

Je hebt je auto-rijbewijs om zelfstandig op locatie bij storingen of bij onderhoudsopdrachten te komen. En je kunt aantonen op welke manier dan ook, dat jij geknipt bent voor deze super-job.

Wat levert het jou op:

Wij bieden je niet alleen een baan met zekerheid, maar ook een team aan enthousiaste collega’s,  fantastische klanten, unieke projecten, ruimte voor je creativiteit, kortom; veel werkgeluk.

We investeren graag in je door opleidingen, groeimogelijkheden en prima op jouw wensen afgestemde arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn Den Bleker, Jij ook?

Wij zijn enthousiast over ons werk en komen daarom graag met je in contact. Je kunt bij één van de vestigingen op bezoek komen, of je mailt of belt naar ons.  Doe wat jij het prettigst vindt. We leggen je graag uit hoe we de kennismaking verder voor ons zien. Er zijn zelfs mogelijkheden om één of meerdere dagen mee te lopen. Uiteraard belonen we je hier voor. Dus, wat houd je nog tegen?

Want wij zijn Den Bleker, jij ook?

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?
Proef hier de sfeer!

Vestigingen

Bernhardlaan 54
2421 CE Nieuwkoop

Zuidzijde 66
2411 RT Bodegraven

Korteraarseweg 150-152
2461 GP Ter Aar

 

Contactpersoon

Hans den Bleker
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?
Bel Hans 06-53280909 of mail naar hans@mdenbleker.nl