(11)

VERKOOPADVISEUR

Nieuwkoop / Bodegraven

 

 

 

Doorgroeien? Dat kan!

Opleiding volgen? Geen probleem!

Een goed salaris? Natuurlijk!

Een leuke werksfeer? Zeker!

Jouw werkdag:

Deze dag verwacht je veel drukte. De nieuw catalogus is uit en de nodige reclame is gemaakt, dus zoals elk jaar betekent dat weer een volle tent. En hoe leuk is dat. 

De koffie staat paraat, de deuren open, alles is netjes en klaar voor de eerste klanten. En elke keer is het weer zo leuk, om je klanten een maximale beleving mee te geven bij hun bezoek aan de vestiging. Dit is echt jouw ding. Je houdt van mensen en zorgt dat ze altijd blij weggaan. 

De eerste mensen die binnenkomen hebben zich goed voorbereid, een mooie tekening komt uit de tas. En na de eerste koffie ga je snel aan de slag. Uiteindelijk heb je met deze klanten een mooi voorstel bedacht. Dit is precies wat ze wilden, maar zelf nooit zo bedacht hadden. Een mooie opdracht heb je op deze manier al gelijk in de ochtend mogen ontvangen. Er volgen er die dag nog meer… 

Wanneer het even rustig is, help je de collega’s om van de eerder verkochte orders het materiaal bij elkaar klaar te zetten. Dit geeft een goede afwisseling en zo blijf je ook praktisch sterk betrokken bij je klanten. Aan het einde van de dag mag je voldaan terugkijken op weer een geslaagde dag met de rest van het team bij Den Bleker. 

Jouw kwaliteiten:

Je bent communicatief sterk. Daarnaast ben je commercieel, klantvriendelijk, creatief en gedreven om de klant goed te helpen. Je krijgt een kick van elke opdracht die je krijgt hoe groot of klein dan ook. Je stelt de juiste vragen en geeft je klanten creatief en waardevol advies. Je hebt affiniteit met het buitenleven en weet je alle producten die je kan leveren steeds meer en beter in te zetten.

Je bent ook gestructureerd en administratief goed onderlegd om de informatie goed over te kunnen brengen. En als laatste heb je de ambitie om steeds beter te worden in je job. Daarnaast ben je ook gewoon praktisch ingesteld en help je mee daar waar nodig is.

Wat levert het jou op:

Wij bieden je niet alleen een baan met zekerheid, maar ook een team aan enthousiaste collega’s,  fantastische klanten, unieke projecten, ruimte voor je creativiteit, kortom; veel werkgeluk.

We investeren graag in je door opleidingen, groeimogelijkheden en prima op jouw wensen afgestemde arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn Den Bleker, Jij ook?

Wij zijn enthousiast over ons werk en komen daarom graag met je in contact. Je kunt bij één van de vestigingen op bezoek komen, of je mailt of belt naar ons.  Doe wat jij het prettigst vindt. We leggen je graag uit hoe we de kennismaking verder voor ons zien. Er zijn zelfs mogelijkheden om één of meerdere dagen mee te lopen. Uiteraard belonen we je hier voor. Dus, wat houd je nog tegen?

Want wij zijn Den Bleker, jij ook?

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?
Proef hier de sfeer!

Vestigingen

Bernhardlaan 54
2421 CE Nieuwkoop

Zuidzijde 54
2411 RT Bodegraven

Korteraarseweg 150-152
2461 GP Ter Aar

Contactpersoon

Hans den Bleker
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?
Bel Hans 06-53280909 of mail naar hans@mdenbleker.nl