Vertegenwoordiger

Ter Aar

 

 

 

Doorgroeien? Dat kan!

Opleiding volgen? Geen probleem!

Een goed salaris? Natuurlijk!

Een leuke werksfeer? Zeker!

Jouw werkdag:

Een dag uit een je functie bij Den Bleker: Als visitekaartje van het bedrijf vertegenwoordig je vanmorgen Den Bleker op een beurs voor grasmaaiers. Helaas kan je er maar kort zijn omdat je op de terugweg bij één van de grootste klanten een afspraak hebt. Tijdens deze afspraak word je voorgesteld aan een aantal mensen die mogelijk ook interesse hebben in de producten van Den Bleker. Nadat je bij deze zeer gewaardeerde klant bent geweest rij je door naar de locatie in Ter Aar. Je hebt nog even tijd om de nieuwe reclame-campagne verder uit te werken. Morgen niet vergeten om de social-media nog verder bij te werken.

Jouw kwaliteiten:

Jij bent een zelfstarter, heel ondernemend, positief ingesteld en enthousiast. Je hebt de klant op nummer één staan en bent creatief in het uitwerken van allerlei commerciële activiteiten. Je bent een sterke relatiebouwer en hebt een oneindige energie.

Wat levert het jou op:

Dit is een kans uit duizenden. Je kan je eigen baan ontwikkelen. Wij bieden alle ondersteuning die nodig is. En daarnaast krijg je ook een team aan enthousiaste collega’s,  fantastische klanten, unieke projecten, veel afwisseling, kortom; veel werkgeluk.

We investeren graag in je door opleidingen, groeimogelijkheden en prima op jouw wensen afgestemde arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn Den Bleker, Jij ook?

Wij zijn enthousiast over ons werk en komen daarom graag met je in contact. Je kunt bij één van de vestigingen op bezoek komen, of je mailt of belt naar ons.  Doe wat jij het prettigst vindt. We leggen je graag uit hoe we de kennismaking verder voor ons zien. Er zijn zelfs mogelijkheden om één of meerdere dagen mee te lopen. Uiteraard belonen we je hier voor. Dus, wat houd je nog tegen?

Want wij zijn Den Bleker, jij ook?

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?
Proef hier de sfeer!

Vestigingen

Bernhardlaan 54
2421 CE Nieuwkoop

Zuidzijde 66
2411 RT Bodegraven

Korteraarseweg 150-152
2461 GP Ter Aar

 

Contactpersoon

Hans den Bleker
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?
Bel Hans 06-53280909 of mail naar hans@mdenbleker.nl